Recepty na polévky
Tradiční domácí polévky jsou základem naší české kuchyně, vždyť přece jak se u nás říká, polévka je grunt. V naší sbírce receptů naleznete všechny druhy polévek, od jednoduchých polévek pro začátečníky, přes zdravé polévky pro děti až po složitější recepty.
Nejoblíbenější polévky v našich kuchyních
Zelňačka, kulajda či bramboračka – to jsou zřejmě nejznámější recepty české kuchyně. Polévky jsou skvělým zdrojem vitamínů, minerálů, bílkovin i sacharidů. Měly by tvořit základ zdravého jídelníčku.
Základní recepty na polévky můžeme rozdělit na:
- zeleninové polévky – rajská polévka, bramboračka, boršč,
- krémové polévky – hrášková polévka, krémová polévka z červené řepy.
Zeleninové polévky jsou také vynikající pro děti, oživí je jídelníček a zasytí.
Vyzkoušejte naše zdravé a chutné recepty domácí kuchyně. Kromě vynikajících polévek naleznete v naší sbírce receptů i nejoblíbenější recepty z masa, recepty na těstoviny, pomazánky, koláče i dezerty.